Hoppa till sidans innehåll

Alvik Basket Camp - Cheerleading


Alvik Basket bjuder in Sigtuna Legends till Sommarläger!

Vecka 32, 3-9 augusti 2020, spenderar vi en vecka i Visby på Gotland. Det kommer att bli mycket träning men också roliga aktiviteter och utflykter.

Sigtuna Legends

Träningsfokuset under veckan kommer att ligga på att öka svårigheten i bygg och gymnastik samt att förbereda aktiva på att gå upp i Level till det kommande året. Det kommer även att läggas en del tid på idrottsteori, vikten av kost och vila samt kompletterande styrke- och konditionsträning för att bli en stakare Cheerleader. Men där huvudfokus under hela träningsveckan är att öka svårighet i bygg och gymnastik.

Anmäl dig HÄR

PRAKTISK INFORMATION
Datum
: 3–9 augusti 2020
Plats: Visby, Gotland
Resa: Nynäshamn-Visby, båt t/r
Avresa: Nynäshamn, Måndag 3 augusti (tid kommer senare, men på förmiddagen/lunchtid)
Hemresa: Visby, Söndag 9 augusti (tid kommer senare, men vid lunch/eftermiddag)
För de som vill så kommer vi att samlas vid Odenplans tunnelbanestation och tar pendeltåget till Nynäshamn. Vi checkar inte av någon då, utan det är eget ansvar att ta sig till Nynäshamn. En vuxen från Alvik kommer att finnas på plats och hjälpa till. Det går även att ansluta i Nynäshamn vid färjeterminalen.
Max antal: 40st. 

Kostnad: Lägeravgiften är på 3600kr. I avgiften ingår allt som krävs för att ha ett riktigt lyckat läger: båtresa t/r, boende, mat, lägertshirts och bow samt alla aktiviteter som vi genomför under lägret.

Kost och logi: Logi ordnas på hårt underlag i nyrenoverade Wisbygymnasiet. Samtliga deltagare måste ta mes sig en egen sovsäck samt luftmadrass (max en 90cm bred).
Kosten består av fyra mål mat om dagen (frukost, lunch, middag samt kvällsmål).

Betalningsinformation: Gör betalningen antingen via Swish 123 613 8697 eller via Bankgiro 204-5698. Märk betalningen ”ABC2020 För- och Efternamn”.
Om du vill dela upp betalningen mejla This is a mailto link så ordnar vi det.
Den fullständiga betalningen ska vara Alvik tillhanda senast 31 Maj. Anmälningar där det saknas betalning kan ej godkännas.
Avanmälningar efter 31 maj måste styrkas med läkarintyg och då får man tillbaka 1400kr av anmälningsavgiften.
För anmälningar efter 31 maj tillkommer 500kr i tilläggsavgift. Anmälningar efter 18 juni kommer ej att kunna behandlas förrän tidigast den 27 juli.

Anmäl dig HÄR

Vi är medvetna om läget som händer i världen just nu med Covid-19 viruset, men än så länge så kör vi på som vanligt med lägret på Gotland. Om läget ändras så kommer vi självklart att förmedla ut det den nya informationen samt återbetalning av lägeravgiften.

Uppdaterad: 09 MAR 2020 10:42 Skribent: Alvik Basket
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info