Hoppa till sidans innehåll

Alvik Basket Camp


Ända sedan 70-talet har Alvik inlett varje säsong med träningsläger. Tusentals alvikare har varit med genom åren. Vi kallar det Alvik Basket Camp! ABC kort och gott.

Att få träna, spela, äta, sova och leva basket under en hel vecka är grymt kul. Att få umgås med spelare och ledare i alla åldrar är fantastiskt! Självklart är ABC även öppet för spelare och ledare från andra klubbar. Enstaka spelare och coacher, hela lag – ja, alla som vill utveckla sin basket är välkomna!

För fjärde året i rad är ABC tillbaka i Visby, som var lägrets hemort under många år. Vid sidan av kärninnehållet basket har vi på Gotland möjligheter att göra vår försäsong till något mycket speciellt. Bara badet på Tofta en solig dag kan göra veckan värd.

Förutom basket-och fysträningar varje dag, kommer lägret även innehålla föreläsningar, utbildningar, baddag på Tofta, grillkväll, disco, 3x3-turnering och coachmatch.

På förmiddagarna kommer det vara träningar med individuellt fokus och varje grupp kommer få träffa på nya tränare och ett nytt tema varje dag. På kvällarna kommer det vara lagträningar med det lag och den tränare man kommer ha under säsongen. Lägret kommer även ha en fystränare som hjälper alla grupper att få en bra start på säsongen.

ANMÄL DIG HÄR

 

PRAKTISK INFORMATION

Datum
3-9 augusti 2020

Plats
Visby, Gotland

Resa
Nynäshamn-Visby t/r.

AVRESA, måndag 3 aug
Avfärd Nynäshamn (tid uppdateras senare)

HEMRESA, söndag 9 aug
Avfärd Visby (tid uppdateras senare)

För de som vill så kommer vi att samlas vid Odenplans tunnelbanestation och tar pendeltåget till Nynäshamn. Vi checkar inte av någon då, utan det är eget ansvar att ta sig till Nynäshamn. En vuxen från Alvik kommer att finnas på plats och hjälpa till. Det går även att ansluta i Nynäshamn vid färjeterminalen. 

Åldersgrupper
Lägret är öppet för alla födda 2009 och äldre. Basketspelare från alla föreningar är välkomna.

Max Antal Platser: 300st

Kost och logi
Logi anordnas på hårt underlag i nyrenoverade Wisbygymnasiet. Samtliga deltagare måste ta med sig egen sovsäck och luftmadrass (max 90cm). Kosten består av fyra mål mat om dagen (frukost, lunch, middag och kvällsmål).

Kostnad
Lägeravgiften är 3 400 kronor. Då ingår allt som krävs för att ha ett riktigt lyckat läger: båtresa t/r, boende, träning, mat, snygg t-shirt och såklart alla andra aktiviteter vi genomför under lägret.

Betalningsinformation
Gör betalning antingen via swish 123 613 8697 eller via bankgiro 204-5698.

Märk betalningen "ABC2020 FÖRNAMN EFTERNAMN".
Om du vill dela upp betalningen mejla This is a mailto link så ordnar vi med det.
Den fullständiga betalningen skall vara Alvik tillhanda senast 31 maj. Anmälningar där det saknas betalning kan ej godkännas.
Avanmälan efter 31 maj måste styrkas med läkarintyg och då får man tillbaka 1400kr av anmälningsavgiften.

För anmälningar efter 31 maj tillkommer 500kr i tilläggsavgift. Anmälningar efter 18 juni kommer ej att kunna behandlas förrän tidigast den 27 juli. 

Information till medföljande tränare >>> (.pdf som öppnas i nytt fönster)

Information till medföljande lagföräldrar >>> (.pdf som öppnas i nytt fönster)

 

ANMÄL DIG HÄR

Vi är medvetna om läget som händer i världen just nu med Covid-19 viruset, men än så länge så kör vi på som vanligt med lägret på Gotland. Om läget ändras så kommer vi självklart att förmedla ut det den nya informationen samt återbetalning av lägeravgiften.

OBS: Sena anmälningar efter 18 juni kommer ej behandlas eller kunna konfirmeras förrän 27 juli, dvs vi kan inte garantera plats på lägret förrän 27 juli, då kansliet är stängt pga semester.

 

ANMÄLDA 2020 Spelare, Coacher och lagföräldrar - kommer snart

 

Det är under åren många Alvikare som har gått från ABC till större uppdrag runt om i basketvärlden.

ABC var för mig årets höjdpunkt! Basketmässigt är det en jättebra start på säsongen. Men det är allt runt omkring som jag gillade mest. Hela klubben är där, du hänger med alla och lär känna nya kompisar som du senare under året kommer att träffa på i baskethallarna! Sen är såklart kabarén och discot alltid skitkul”.- Ludde Håkanson, Alvik P96 och numer i Estudiantes (ACB, Spanien) och seniorlandslaget.

"Jag längtade till ABC hela sommaren. Jag visste dam-och herrlagen skulle vara där, vilket jag tyckte var så coolt eftersom dom va mina förebilder och jag ville bli lika bra som dom en dag. Det var häftigt för mig att vara där alla alvikare var samlade på en plats och dom skulle vara min familj under en vecka. jag längtade efter ABC hela sommaren, och efter ABC kunde jag inte vänta på att säsongen skulle starta. ABC peppade mig och fick mig att verkligen uppskatta Alvik som en familj" - Anna Lundquist, Alviks framgångsrika F96, spelat i damlaget, ungdomslandslag och numer fullt stipendium till Siena College (USA).

Det som jag älskar med ABC är att det är ett seriöst och riktigt läger för alla. Oavsett ålder, kön, nivå och ambition. Lite som på en EBC-omgång får deltagarna uppleva att basket är stort och coolt.” – Orkan Berktan, barn och ungdomsansvarig på Svenska Basketbollförbundet, tidigare elitspelare och mångårig anställd och coach i Alvik.

Uppdaterad: 25 JUL 2018 10:02 Skribent: Alvik Basket
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Alviks BBK - Basket
Bergslagvägen 60
16875 Bromma

Kontakt:
Tel: 08870410
E-post: This is a mailto link

Se all info