STÖTTA ALVIK BASKET, BLI MEDLEM ELLER KÖP VÅRT PLUSKORT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks Basketbollklubb
Fotboll

SVENSKA CUPEN
2023-10-30 16:20

Äntligen är det dags för Alviks Damlag att ta sig an Svenska Cupen i helgen! 
Laget åker till Luleå på lördag morgon för att kl 17.00 möta Högsbo, samma tid gäller på söndag men då är motståndet Luleå! 

 

”Mycket rolig helg för seniorsidan för dam. Både damutveckling och damlaget åker upp till Luleå. 
Två matcher i damettan, en mot RIG Luleå som nog är bästa laget i serien, vi måste vara på tå, kunna stå emot deras storlek och inte gå in i deras fällor. Sedan blir det Luleå Basket Ungdom – ett välcoachat lag med hög spets, får vi upp tempot och pressen så kommer det bli en bra match!

Svenska Cupen – dags för revansch mot både Högsbo och Luleå, två lag vi fick stryk mot i de två första omgångarna av serien. Men! Vi är taggade, väl förberedda och redo att komma ut med aggressivitet, högt tempo och disciplin för att knipa en plats i nästa omgång!”
– Daniel Nilo Head coach

 

”Jag ser fram emot helgens matcher uppe i Luleå! 
Vi är revanschsugna mot båda lagen så vi ska kämpa hårt! Efter lördagens hemmaseger så har vi haft en bra träningsvecka och vi är redo! Det ska bli extra kul att fira min 18-årsdag med laget och match, och vi siktar såklart på vinst!”
– Olivia Harm 

 

HÄR SER NI MATCHERNA!

 

ALVIK-HÖGSBO 17:00 LÖRDAG 28/10

LULEÅ-ALVIK 17:00 SÖNDAG 29/10

 

GO ALVIK!

Inläggsnavigering


Nyhetsarkiv
SVENSKA CUPEN2023-10-30 16:20
 
Våra Sponsorer
Camper & Läger