STÖTTA ALVIK BASKET, KÖP VÅRT PLUSKORT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks Basketbollklubb
Fotboll

LUDDE SKILLS CAMP 2023

LUDDE SKILLS CAMP arrangeras för femte året i rad och har som absolut högsta mål att jobba med individuell utveckling och att förbättra varje deltagares basketfärdigheter. Träningen kommer vara krävande, intensiv och det är upp till varje deltagare att göra det mesta av träningstiden. Varje spelares ambition kommer vara det som sätter gränser för hur mycket var och en kommer läsa sig under veckan.

Vi sträcker oss till tjejer och killar födda 2005-2011 och har mycket höga krav på våra coacher att leverera träningar på toppnivå.

 

LÄGRET ÄR ÖPPET FÖR ALLA SPELARE I SVERIGE!

Lägret planeras och arrangeras tillsammans med Ludde Håkanson, som inte bara är en av de största talanger som kommit från Alvik Basket, utan är en av de mest framträdande spelarna i svensk basket idag. 

Ludde kommer från Alviks framgångsrika P96-lag, men flyttade redan som 15-åring (2011) till Barcelona och en av Europas främsta basketakademier. Där gjorde han sig snabbt ett namn för framtiden och är fortfarande den yngsta spelare som deltagit i en tävlingsmatch för Barcelonas herrlag. Nu spelar Ludde i Bilbao Basket (ACB, Spanien) och han är en av grundpelarna i svenska landslaget.

Ludde har jobbat extremt hårt för att komma dit han är idag och vill genom LSC ge tillbaka till ungdomar, samt visa både att det är möjligt, men även vilken väg man kan ta för att nå dit man vill. 

 

Sista dag för anmälan är söndag den 2:a juni. 

 

TRÄNINGSUPPLÄGG
Under de fem dagarna kommer vi blanda mellan basketpass, föreläsning samt fyspass. Lägret kommer hålla absolut högsta nivå. Vi vill hjälpa till att ta dig som basketspelare till nästa nivå.

Det kommer vara ett fysiskt och mentalt krävande schema där deltagarna behöver förbereda sig både innan och under lägret för att få ut så mycket som möjligt.

 

NYTT FÖR I ÅR
Alla basketspelare i de äldre åldrarna, födda 05-07 kommer hålla till i Åkeshovshallen. Ludde Skills Camp kommer i år bestå av ett tillval; kvällsträning med tema SKOTT (3 kvällar), ENDAST 45 PLATSER! FULLBOKAD!!

 

MENTAL TRÄNING
Alvik Basket är otroligt stolta att Gregor Schill kommer delta på årets Ludde Skills Camp! Gregor är Luddes mentala coach och har betytt oerhört mycket för Ludde och där han befinner sig idag. Gregor kommer hålla i en föreläsning för de äldre åldersgrupperna under Ludde Skills Camp.

 

DATUM
14 juni – 18 juni
Inskrivning första dagen 08.30 (sedan start 09.00 övriga dagar)
Avslut varje dag 15.00

 

PLATS
Lägret kommer hållas i Åkeshovshallen och Stora Mossens Sporthall.
Vi har tillgång till tre träningshallar, motionssal och konferensrum. Allt för att göra lägret riktigt bra.

 

COACHER
Sveriges främsta coacher kommer vara med på lägret samt coacher från utlandet.

 

MÅLTIDER
Lunch mellan basketträningarna samt mellanmål kommer ingå varje dag.

 

LÄGERKOSTNAD
3200 kr. I det ingår, förutom träningar, föreläsningar och lunch + mellanmål även t-shirt.
Kvällsträning 750 kr. Återbud efter den 14 maj måste styrkas med läkarintyg och då får man tillbaka 1500 kronor. 

 

FRÅGOR?
För eventuella frågor kontakta kansliet@alvikbasket.nu

 
Våra Sponsorer
Camper & Läger