STÖTTA ALVIK BASKET, BLI MEDLEM ELLER KÖP VÅRT PLUSKORT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks Basketbollklubb
Fotboll

ABC- ALVIK BASKET CAMP 2024

Ända sedan 70-talet har Alvik inlett varje säsong med träningsläger. Tusentals Alvikare har varit med genom åren. Vi kallar det Alvik Basket Camp! ABC kort och gott.

Att få träna, spela, och leva basket under en vecka är grymt kul. Att få umgås med spelare och ledare i alla åldrar är fantastiskt! 

 

 

I år har vi det stora nöjet att meddela att Alvik Basket Camp åter välkomnas av vackra Visby, Gotland!

 

Vid sidan av kärninnehållet basket har alla ledare fått möjlighet att göra vår gemensamma säsongsstart till något mycket speciellt. Förutom basket- och fysträningar, kommer lägret även innehålla lagbyggande aktiviteter och massor av annat skoj.

 

Det kommer vara många duktiga coacher på plats. Spelare från dam- och herrlaget kommer vara på ABC för att inspirera de yngre spelarna i föreningen.

 

Lägret kommer även ha fystränare som hjälper alla grupper att få en bra start på säsongen. 

 

 

Det är under åren många Alvikare som har gått från ABC till större uppdrag runt om i basketvärlden.

 

ABC var för mig årets höjdpunkt! Basketmässigt är det en jättebra start på säsongen. Men det är allt runt omkring som jag gillade mest. Hela klubben är där, du hänger med alla och lär känna nya kompisar som du senare under året kommer att träffa på i baskethallarna! Sen är såklart kabarén och discot alltid skitkul”.- Ludde Håkanson, Alvik P96 och en av svenska landslagets mest framträdande spelare.

 

“Jag längtade till ABC hela sommaren. Jag visste dam-och herrlagen skulle vara där, vilket jag tyckte var så coolt eftersom dom va mina förebilder och jag ville bli lika bra som dom en dag. Det var häftigt för mig att vara där alla alvikare var samlade på en plats och dom skulle vara min familj under en vecka. jag längtade efter ABC hela sommaren, och efter ABC kunde jag inte vänta på att säsongen skulle starta. ABC peppade mig och fick mig att verkligen uppskatta Alvik som en familj” – Anna Lundquist, Alviks framgångsrika F96, spelat i damlaget, ungdomslandslag, Siena College (USA) senast Östersund Basket.

 

 

PRAKTISK INFORMATION

Datum: 6-11 augusti 2024

Plats: Visby, Gotland. 
Åldersgrupper: Lägret är öppet för alla födda 2013 och äldre. 
Max Antal Platser: 400 st
Kost/Boende: Helpension (ev allergier anges i anmälan). Boende på egen madrass i skolsal. 
Kostnad: Lägeravgiften är 4 500 kronor. Då ingår boende, mat, båtresa från och till Nynäshamn och flera andra saker som krävs för att ha ett riktigt lyckat läger: träning, t-shirt och såklart massa en massa annat skoj.

Packlista: Meddelas av lagets ordinarie coach/lagförälder

 

 

ANMÄLAN HITTAR DU HÄR!

 
Våra Sponsorer
Camper & Läger