STÖTTA ALVIK BASKET, BLI MEDLEM ELLER KÖP VÅRT PLUSKORT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks Basketbollklubb
Fotboll

PRATA OM ALLT
I Alvik Basket har vi Anna Karin och Björn, våra Prata Om Allt-personer (POA-personer). Uppgiften som våra POA har är att finnas till hands om någon i vår förening – ung, gammal, spelare, ledare eller förälder – upplever eller ser något som inte känns okej.
 

Det kan exempelvis handla om att det är dålig stämning i laget, att det finns synpunkter på coachens uppförande, att någon känner sig utanför, att det förekommer taskiga kommentarer på Facebook eller att någon utsätts för sexuella trakasserier. Oavsett om det är något som känns bara lite jobbigt eller jättejobbigt, så är alla välkomna att ta kontakt med våra POA.

 

Du kan ringa våra POA när som helst om det gäller saker som får dig att inte trivas i vår förening, i skolan eller hemma. 

 

Våra POA Anna Karin Boqvist-Hildingsson och Björn Hellmin är båda tränare i vår klubb, och är personer som vi hyser stor respekt och stort förtroende för.

 

Ibland kan det vara svårt att veta vad som är ett brott, en kränkning eller bara ett oskönt beteende. Här kan du läsa mer om det: TRYGG BASKET

 

 

 

KONTAKT POA:

 

Anna Karin Boqvist-Hildingsson

akboqvist@hotmail.com

+46 704 66 69 06

 

Björn Hellmin

Bjorn.Hellmin@gronalund.com

+46 707 73 15 16

 

 

ALLA, PRECIS ALLA, SKA TRIVAS I ALVIK BASKET. DET ÄR VÅRT MÅL.

 
Våra Sponsorer
Camper & Läger