STÖTTA ALVIK BASKET, BLI MEDLEM ELLER KÖP VÅRT PLUSKORT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks Basketbollklubb
Fotboll

BLIXTARNA CUP 2024

NU ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS IGEN FÖR BLIXTARNA CUP!

 

För andra året i rad arrangerar vi åter Blixtarna Cup, Blixtarnas egna cup där vi bjuder in lag från Specialligan till en heldag med massa basket och skoj. Vi kommer spela matcher mot varandra och också likt förra året ha mixmatcher mellan lagen. Caféet kommer att vara öppet hela dagen och spelare från våra Dam- och Herrlag kommer att finnas på plats för att heja på och hjälpa till.

 

UPPLÄGG

Vi kommer spela matcher 2x12 minuter rullande tid, alla lag spelar minst 3 matcher var. Matchschema kommer presenteras här på hemsidan så snart vi har fått in alla anmälningar. Vi har begränsat med platser för antal lag så först till kvarn att anmäla sig kommer att gälla. Alla föreningar kan anmäla ett eller flera lag, vill man anmäla fler än ett lag anmäler man det separat under fliken "Anmälan" ovan.

 

DATUM & TIDER

Lördag den 27:e april 2024. Hallen är bokad hela dagen och vi kommer anpassa matcherna och schemat efter hur många lag som anmäler sig. Matchschema presenteras här på hemsidan så snart vi fått in alla anmälningar.

 

PLATS

Alla matcher kommer att spelas i Stora Mossens Idrottshallar, Mosskroken 11 i Bromma.

 

LEDARE & DOMARE

Ledare och domare från våra utvecklingslag samt Dam- & Herrlag.

 

 

 

MAT

Vårt café i hallen kommer att vara öppet hela dagen. Där finns utöver fika och dryck även pastasallader, korv med bröd och toast att handla. Vill man ta med egen mat är det inga problem att förtära den i hallen.

 

KOSTNAD

Vi har en lagkostnad på 500kr. 

 

ANMÄLAN

Anmälan sker vi länken ovan senast den 12 april.

 

 

KONTAKT

Har ni frågor kan ni höra av er till:

 

Alvik Basket

kansliet@alvikbasket.nu eller på telefon 08-87 04 10

 

Anna Barenthein (Coach Blixtarna)

anna.barenthein@alvikbasket.nu eller på telefon 0702-17 88 02

 

Sofia Klackenberg (Coach Blixtarna)

sofia.klackenberg@gmail.com eller på telefon 0708-18 67 76

 

 

Varmt välkomna!

 
Våra Sponsorer
Camper & Läger