STÖTTA ALVIK BASKET, KÖP VÅRT PLUSKORT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks Basketbollklubb
Fotboll

Ny spelare

Välkommen att börja spela Basket

Alvik inbjudna till Scania Cup 2024.
2023-12-07 14:49

SCANIA CUP 2024!

Inbjudningarna till SCANIA CUP 2024 har kommit och vi säger grattis till följande lag som är inbjudna från Alvik Basket!

P11
P09
F09
P07
F07
D19

Scania cup spelas under påskhelgen i Södertälje!

MITT-I-VECKAN-MATCH!
2023-12-06 14:40

GAMEDAY - SLUTAR MED VINST FÖR ALVIK!

Onsdagsmatch i Åkeshovshallen. Alltid kul med match mitt i veckan. Det är uppkast kl 20.00 i Basketettan Dam. Alviks Utvecklingslag möter Fryshuset ikväll!

”Vi gjorde ett fantastiskt jobb i söndags mot serieledarna. Nu ställs det höga krav på oss att kunna hålla oss grundade och även klara denna uppgift! Frysen är ett lag som påminner mycket om vårt, unga och intensiva. Det ställs höga krav på att vi ska hantera deras offensiv och själva kan spela lika starkt som i söndags! Kul med vecko-match i Åkeshov!” 

- Daniel Nilo Head Coach

KÖP ALVIK PLUSKORT & MEDLEMSKORT!
2023-12-05 15:32

Det finns flera sätt att stötta Alvik Basket på.

 

Genom att köpa ett förmånskort bidrar du ekonomiskt till Alviks verksamhet, samtidigt som du får kraftiga rabatter hos lokala handlare. En win-win helt enkelt. Om du väljer att stötta ett enskilt lag och anger det när du köper kortet går 25% till lagkassan.

 

 

 

 

 

Alvik PLUS

Pris: 550 kronor

 

Alvik PLUS STORA

Pris: 1050 kronor

 

PLUS-korten gäller i 1/11 – 31/10 och du kan handla hur många gånger du vill hos samtliga våra partners. HÄR ser du alla företag som ger rabatter via Alvik PLUS-korten. (Kortet är personligt)

 

Köp Alviks MEDLEMSKORT

Pris: 550 kronor 

 

Ett årskort ger fritt inträde till Alviks samtliga hemmamatcher för dam- och herrlaget, även eventuella slutspelsmatcher. Du stöttar också Alvik Basket och blir medlem i vår fina förening!

HÄRLIG VINST PÅ ÖN!
2023-12-04 15:30

Vi var aldrig oroliga. Alviks damlag visade från start att man inte lämnar Gotland med en förlust! En fin insats där hela laget bidrar, grattis!

”Fin vinst och en stark laginsats! Det kändes som att vi hade kontroll hela vägen och vi lyckades spela på hög nivå matchen igenom. Vi behöver bli vassare i försvar, när vi jobbar som en enhet ser det bra ut! Juniorerna kommer in och bidrar mycket idag - ännu ett bevis att vi är bäst i landet på talangutveckling. Nu laddar vi mot Östersund!”
- Daniel Nilo Head coach

 

GO ALVIK!

KALLELSE TILL MELLANDAGSLÄGER
2023-11-30 15:38

Det traditionsenliga mellandagslägret för våra U16- och U18-landslag genomförs 27-30 december, och följs sedan av Baltic Sea Basketball Cup 2-6 januari. 

 

Starten på det nya landslagsåret är alltid mellandagslägret för våra U16- och U18-landslagen. Mellan 27-30 december samlas spelarna i Södertälje för träningar, innan det nya året inleds med Baltic Sea Basketball Cup 2-6 januari, dit tolv spelare i respektive landslag kallas.

 

Vi säger grattis till Ebba Jägre (F07), Hanna Hilberth (F06), Lisen Curman (F07) & Joakim Dunmon (P07).

JULLOVSCAMP - 2023
2023-11-30 15:17

Lägret är den perfekta starten på jullovet för alla barn och ungdomar som älskar basket. Vi kommer ett läger, JULLOVSCAMP för födda 2017-2011.

 

JULLOVSCAMP är vårt basketläger för det lite yngre lirarna. Samtidigt som vi tränar basket, hoppar och tränar balans, kommer vi leka och utöva vår idrott under enkla former för att stimulera utövande och träning. Varje dag har ett nytt tema, t ex styrka och balans, bollbehandling eller skott och under dagen blandas basketmoment med lekar. Vi kommer att hålla igång kl 9.00-15.00 varje dag.

 

 

VÅRA COACHER
För att skapa en trygg miljö för barnen, där de känner sig sedda och välkomna, delar vi in dem i mindre grupper första dagen utifrån deras ålder. Coacherna på lägret är äldre spelare, unga coacher och ett par mer erfarna coacher aktiva inom klubben. Coacherna arbetar med tydliga instruktioner anpassat för grupp och spelare. De äldre grupperna kommer att ha ett större fokus på detaljer och progression medan de yngre grupperna lär sig grundläggande teknik. Coacherna är spelare från Alvik Baskets herr- & damlag!

 

JULLOVSCAMP 2023

Födda 2017-2011 27 DECEMBER – 29 DECEMBER. Kl 09:00-15:00 ÅKESHOVSHALLEN

 

KOSTNAD: 990 kr

I avgiften ingår luncher, mellanmål, samt alla aktiviteter vi gör. 

 

ANMÄLAN
Anmälan ska vara kansliet tillhanda senast onsdagen den 20 december. Det är viktigt att både anmälan och betalning kommer in till oss innan sista anmälningsdatum. Anmälan gäller först när vi registrerar inbetalningen på vårt konto och ni fått en bekräftelse av oss att ni har en plats. 

 

FRÅGOR?
För eventuella frågor kontakta kansliet@alvikbasket.nu

 

VÄLKOMMEN TILL ALVIK BASKET ISLEM!
2023-11-30 11:37

Vi är otroligt glada att Islem ansluter till Alviks Damlag som Assisterande coach. Alvik Basket har nu en ett bra team kring laget med Daniel Nilo, Elin Menguc & Islem Haddar.

 

Islem har flyttat från Berlin till Stockholm i jobbet som ingenjör. Islem har coachat på högsta nivå i Tyskland och senast inom basket var TuS Lichterfelde. Sedan förra sommaren tog Islem över huvudansvaret för det tunisiska DU16-landslaget och leder även ett återuppbyggnadsprojekt i alla ungdomslandslag i Tunisien.

 

 

”Islem hörde av sig- efter ett samtal och ett möte klickade vi direkt. Han har mycket kunskap, goda värderingar och gedigen erfarenhet. Alla spelare har köpt in på hans metoder direkt! Nu har vi möjligheten att få in fler dimensioner i vårt spel där han kommer vara en nyckel i vår process framåt!

- Daniel Nilo Head Coach

 

"Since national team have a few Camps during the year, this gave me the opportunity to have more time during the week in Stockholm. But since i have to leave offen for Camps, I can not take over a full Head Coach Position in any team. A great coincidence and perfect timing led me to connecting with Alvik and Daniel. We have worked together for a few practices and I have to say that I really like it. Daniel has many great modern ideas, is very open to exchange and eager to also learn and adapt. The girls are very energetic and have an amazing potential to be competing in the upper part of the division, which we will do. And I also love the 123 Alvik (Clap twice) routine!!"

- Islem Haddar Assistant Coach

 

 

VÄLKOMMEN TILL ALVIK BASKET!

USM HU19 - VIDARE TILL OMGÅNG 2
2023-11-28 14:07

Great experience this weekend!

 

We were able to compete and have fun with a totally new and talented group! It was great to see players from the mens team in another role, being supported by the quality and ambition of the younger ones! Now its time to keep working and grow with the competition! Very positive weekend individually, collectively and for the Club! Looking forward to the squad for the next round!

- Xavi Hernandez, Head Coach

FANTASTISK BASKETHELG I ÅKESHOV!
2023-11-28 13:42

Vilken fantastisk baskethelg vi haft hemma i ”borgen” Åkeshov!

 

Om vi ska sammanfatta den första omgången i USM så blir det med orden, glädje och kamratskap.

Vi har haft tre intensiva dagar med fyra fina vinster men också med ett underbart stöd från föräldrar, släktningar, klubbkamrater och klasskompisar som tog sig till hallen för att heja och stötta vårt lag.

 

Vi känner oss stärkta av att nu veta att vi tillsammans klarat av att arrangera den första omgången på ett bra sätt. Vi har fått fina lovord från coacher och föräldrar till de besökande lagen där de berömt den väl fungerande organisationen med trevligt bemötande, välbemannat och fungerande sekretariat samt proffsiga och underhållande speakers. Stort och hjärtligt tack till F07 för speakerinsatsen ni gjorde. Det förhöjde verkligen stämningen!

 

Gällande vår spelinsats så visade vi upp ett underhållande och rörligt spel som hade både individuellt snygga moves, starka försvarsinsatser men också ett disciplinerat lagspel. Coach Ervin fick som han ville och är mer än nöjd med att alla verkligen var med och bidrog. Basket är ju trots allt ett lagspel och vinna gör man bäst med glädje och god laganda.

 

Tyvärr fick vi skador på två av våra spelare ( stukade fötter ) men de kom varje match och stöttade sina kamrater från sidan och de är snart tillbaka starkare än någonsin.

Nu ser vi fram emot omgång 3 som spelas helgen den 15-17 mars.

 

Stort tack till alla som kom och hejade på oss och tack till caféet som höll extra öppet på lördag kväll!

 

/Alvik P07

 

Ladda ner medlemsappen
Handla föreningskläder här
Nyheter från våra lag
DU10/F14 ABRAHAMSBERG, 20/11 10:15 
DAMLAGET, 30/10 16:20 
HERRLAGET, 30/10 16:03 
HERRLAGET, 30/10 15:39 
 
Våra Sponsorer
Camper & Läger