STÖTTA ALVIK BASKET, BLI MEDLEM ELLER KÖP VÅRT PLUSKORT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks Basketbollklubb
Fotboll

ALVIKSANDAN

Sedan 1956 har Alvik Basket varit likställt med sporten basketboll i Sverige, men även med framgång, utveckling och driv. Alviksandan har varit en del av Alvik Basket sedan mycket länge och är en uppförandekod för hur vi vill bygga föreningen på ett positivt och framåtsträvande förhållningssätt.

 

Vi måste ständigt jobba med, utveckla och påminna för att vi skall kunna bibehålla alviksandan. Det gör vi bland annat genom 6 stycken kärnvärden som alltid skall genomsyra vår verksamhet.

 

1. Alvikare säger alltid hej till varandra när vi ses på träningar, matcher och andra samlingar.

2. Alvikare föregår alltid med bäst exempel och ställer alltid upp för, och hejar på, sina lagkamrater och alla andra lag och spelare i föreningen

3. Alvikare föregår med bäst exempel i uppträdande mot motståndare, vare sig det gäller spelare, ledare, föräldrar eller åskådare.

4. Alvikare föregår med bäst exempel och följer alltid regler, respekterar domare och andra funktionärer vid matcher och arrangemang.

5. Alvikare föregår med bäst exempel och ställer alltid upp för sina idrottskamrater, oavsett etnicitet, religion, hudfärg, sexualitet, kön eller kultur.

6. Alvikare föregår med bäst exempel och tar alltid aktivt avstånd från mobbning, rasism, droger och våld.

 

Alvikare föregår alltid med bäst exempel!

Till gruppen alvikare tillhör spelare, ledare, föräldrar, anställda, styrelsemedlemmar och samtliga som i något sammanhang företräder Alvik Basket. Vare sig det är i en hall, på tunnelbanan, på ett hotell, i ett styrelserum eller var som helst man kan förnknippas med föreningen.

 
Våra Sponsorer
Camper & Läger