STÖTTA ALVIK BASKET, BLI MEDLEM ELLER KÖP VÅRT PLUSKORT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks Basketbollklubb
Fotboll

JULLOVSCAMP 2023

Lägret är den perfekta starten på jullovet för alla barn och ungdomar som älskar basket. Vi kommer ett läger, JULLOVSCAMP för födda 2017-2011.

 

JULLOVSCAMP är vårt basketläger för det lite yngre lirarna. Samtidigt som vi tränar basket, hoppar och tränar balans, kommer vi leka och utöva vår idrott under enkla former för att stimulera utövande och träning. Varje dag har ett nytt tema, t ex styrka och balans, bollbehandling eller skott och under dagen blandas basketmoment med lekar. Vi kommer att hålla igång kl 9.00-15.00 varje dag.

 

 

VÅRA COACHER
För att skapa en trygg miljö för barnen, där de känner sig sedda och välkomna, delar vi in dem i mindre grupper första dagen utifrån deras ålder. Coacherna på lägret är äldre spelare, unga coacher och ett par mer erfarna coacher aktiva inom klubben. Coacherna arbetar med tydliga instruktioner anpassat för grupp och spelare. De äldre grupperna kommer att ha ett större fokus på detaljer och progression medan de yngre grupperna lär sig grundläggande teknik. Coacherna är spelare från Alvik Baskets herr- & damlag!

 


JULLOVSCAMP 2023

Födda 2017-2011 27 DECEMBER – 29 DECEMBER. Kl 09:00-15:00 ÅKESHOVSHALLEN

 

KOSTNAD: 990 kr

I avgiften ingår luncher, mellanmål, samt alla aktiviteter vi gör. 

 

ANMÄLAN
Anmälan ska vara kansliet tillhanda senast onsdagen den 20 december. Det är viktigt att både anmälan och betalning kommer in till oss innan sista anmälningsdatum. Anmälan gäller först när vi registrerar inbetalningen på vårt konto och ni fått en bekräftelse av oss att ni har en plats. 

 

FRÅGOR?
För eventuella frågor kontakta kansliet@alvikbasket.nu

 
Våra Sponsorer
Camper & Läger