STÖTTA ALVIK BASKET, BLI MEDLEM ELLER KÖP VÅRT PLUSKORT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks Basketbollklubb
Fotboll

HÖSTLOVS CAMP & SKILLS CAMP 2023

Lägret är den perfekta starten på höstlovet för alla barn och ungdomar som älskar basket. Vi kommer anordna två läger, HÖSTLOVSCAMP för födda 2016-2012, SKILLSCAMP för födda 2011-2005

 

HÖSTLOVSCAMP är vårt basketläger för det lite yngre lirarna. Samtidigt som vi tränar basket, hoppar och tränar balans, kommer vi leka och utöva vår idrott under enkla former för att stimulera utövande och träning. Vi kommer också ha HALLOWEEN-TEMA under hela veckan! På morgnarna samlas vi och pratar om vad som kommer att hända under dagen. Varje dag har ett nytt tema, t ex styrka och balans, bollbehandling eller skott och under dagen blandas basketmoment med lekar. Vi kommer att hålla igång kl 9-15 varje dag.

 

SKILLSCAMP är vårt läger som riktar sig till de äldre spelarna som individuellt vill slipa på sina basketskills. Spelare födda 2011-2008 spelar i Stora Mossen 1. Spelare födda 2007-2005 spelar i Stora Mossen 2.

 

VÅRA COACHER
För att skapa en trygg miljö för barnen, där de känner sig sedda och välkomna, delar vi in dem i mindre grupper första dagen utifrån deras ålder. Coacherna på lägret är äldre spelare, unga coacher och ett par mer erfarna coacher aktiva inom klubben. Coacherna arbetar med tydliga instruktioner anpassat för grupp och spelare. De äldre grupperna kommer att ha ett större fokus på detaljer och progression medan de yngre grupperna lär sig grundläggande teknik. Coacherna är spelare samt coacher från Alvik Baskets herr- & damlag!

 

När
Vecka 44. HÖSTLOVSCAMP 

Födda 2016-2012 30 oktober – 3 november. Kl 09:00-15:00 ÅKESHOVSHALLEN

Vecka 44. SKILLSCAMP 

Födda 2011-2005 31 OKTOBER – 2 NOVEMBER. Kl 10:00-15:00 STORA MOSSEN

 

Plats
V. 44 HÖSTLOVSCAMP – ÅKESHOVSHALLEN
V. 44 SKILLSCAMP – STORA MOSSEN

 

Kostnad
Vecka 44, HÖSTLOVSCAMP, 30 oktober – 3 november : 1750 kr (fem dagar)
Vecka 44, SKILLSCAMP 31 oktober – 2 november: 1500 kr (tre dagar) 

I avgiften ingår luncher, mellanmål, läger t-shirt samt alla aktiviteter vi gör. 

 

Anmälan
Anmälan ska vara kansliet tillhanda senast söndagen den 22 oktober. Det är viktigt att både anmälan och betalning kommer in till oss innan sista anmälningsdatum. Anmälan gäller först när vi registrerar inbetalningen på vårt konto och ni fått en bekräftelse av oss att ni har en plats. 

 

Frågor?
För eventuella frågor kontakta kansliet@alvikbasket.nu

 
 
Våra Sponsorer
Camper & Läger