STÖTTA ALVIK BASKET, BLI MEDLEM ELLER KÖP VÅRT PLUSKORT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks Basketbollklubb
Fotboll

ALVIK FRIENDS "The Legacy"

Att finansiera elitidrott i Sverige är svårt, att göra det i Stockholm är än svårare jämfört med andra delar i landet.

  

Idrottsföreningar som Alvik Basket för en ständig kamp med en knapp ekonomisk verklighet. För att utveckla och bibehålla vår elitverksamhet över lång tid krävs en ekonomisk hållbarhet tillsammans med kompetenser, erfarenheter och ett stort Alvikshjärta, det är där Alvik Friends kliver in. Alvik Friends är helt enkelt ett initiativ för att säkra Alvik Baskets elitverksamhet för en lång tid framöver samt skapa ett attraktivt nätverk för dess medlemmar. 

 

Vår elitsatsning är inte bara en strävan efter sportsliga framgångar; det är en grundpelare i vår ambition att göra Alvik till Nordens främsta växthus för unga basketspelare och ledare. Om vi ska behålla och utveckla våra unga talanger behöver vi ha en kvalitativ satsning och miljö. Varje bidrag till Alvik Friends hjälper oss därför att bygga en hållbar framtid för klubben, där vi kan fortsätta att utveckla, utmana och stötta våra unga spelare och ledare.

 

Medlemsavgiften är 10 000kr/ medlem och år eller 15 000kr/ familj och år, såklart går det bra att fakturera företag om så önskas. Förutom vår ”Legacy” hoodie ingår även årskort, där ni såklart kommer in gratis på våra hemmamatcher med fika i halvtid och kan vara med och heja fram våra lag till nya framtida framgångar. Låter det intressant? Iså fall använd länken nedan för att göra din anmälan.

  

Är du eller ditt företag intresserade av ett större samarbete med Alvik Basket? Kontakta martina@alvikbasket.nu så bokar vi gärna in ett möte.

 
 
Våra Sponsorer
Camper & Läger