STÖTTA ALVIK BASKET, BLI MEDLEM ELLER KÖP VÅRT PLUSKORT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks Basketbollklubb
Fotboll

LAGFÖRÄLDER

Vi vill att spelarnas basketutveckling alltid ska gå framåt. Basketen blir ännu roligare då. Därför är lagföräldern väldigt viktig, som stöd åt coacherna i frågor som inte gäller själva basketen och som ansvarig för vissa ordningsfrågor runt laget. Allt för att matcher, träningar och cupspel ska flyta så smidigt som möjligt.

En lagförälder i Alvik har följande uppgifter:

Sekretariatsansvarig
Lagföräldern ser till att det finns nödvändigt sekretariat till lagets alla hemmamatcher. Det gäller både funktionärer och material. Hon (eller han) hjälper också Alviks kansli att skapa förutsättningar för funktionärsutbildning bland lagets övriga föräldrarna.

Webbansvarig
Lagföräldern uppdaterar löpande lagets egen hemsida och rapporterar om laget till Martina Elliot martina@alvikbasket.nu. Hon (eller han) skapar och underhåller också en aktuell mejllista för laget. Har också ansvar för Sportadmin.

Lagkassör
Lagföräldern är ansvarig för lagets lagkassa.

 

Länk
Lagföräldern är sammankallande för lagets föräldraaktiviteter och en av kansliets informationskanaler till de övriga föräldrarna. Dessutom är hon (eller han) en viktig länk mellan föräldrar – coach eller föräldrar – kansli/styrelse i eventuella känsligare frågor.

Till sist: Uppgiften som lagförälder i Alvik är viktig, men inte särskilt betungande. Den är snarare stimulerande. Och vissa av våra coacher har egna idéer om vad lagföräldern ska göra, och inte. Så prata med coachen om den exakta ansvarsfördelningen.

 
Våra Sponsorer
Camper & Läger