STÖTTA ALVIK BASKET, BLI MEDLEM ELLER KÖP VÅRT PLUSKORT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alviks Basketbollklubb
Fotboll

ALVIK BASKETS FYSSATSNING

Som ett led i klubbens ökade satsning på barn- och ungdomssidan växlar Alvik Basket upp samarbetet med Sthlm West och erbjuder säsongen 2021/2022 fysträning för alla ungdomslag från U10 och uppåt.

 

Klubben bekostar tio träningstillfällen/lag. Tillfällen utöver detta står lagen själva för.

 

För de yngsta – U10, U11 och U12 – har vi gjort bedömningen att fem fystillfällen i början av hösten och fem i början av våren – där coacherna är med för att få inspiration och kunskap – är en lagom start. Fysträning kan sedan ske på ordinarie träningar.

 

Lagen i de yngre åldersgrupperna behöver samordna så att träningsgrupperna består av 20- 30 spelare.

 

För U13 och uppåt uppmuntrar vi lagen att fortsätta med en regelbunden fysträning/vecka utöver de tio tillfällena klubben står för.

 

 

 

 

 

För att förenkla för lag att köpa till fysträning utöver de 10 tillfällen som klubben bekostar, har vi tagit fram en ”Alvikspott”. Varje lag kan aktivera föräldrar/anhöriga att bidra genom att köpa Alvik 10-klippkort och/eller PT-timmar på Sthlm West där 50% respektive 750 kr går till lagets ”pott” som kan användas för fysträning utöver dom tillfällen klubben bekostar. 

 

För bokning av tid, kontakta Alan Bergström, alan@pt-school.com

 

Bokade träningstillfällen kommer att debiteras om avbokning ej görs senast en vecka innan träningstillfället.

 
Våra Sponsorer
Camper & Läger